Schermafbeelding%25202020-01-12%2520om%2

over caajte

Mijn naam is Cathelijne Speller maar iedereen noemt mij Caatje.

 Nadat ik 10 jaar als retail manger heb gewerkt bij een Deens modemerk ben ik gaan werken als producer bij de televisie. Een baan die mij zeer goed lag omdat je daar, vaak onder veel stress, van alles moet regelen, organiseren, aansturen, overzicht houden en met heel veel verschillende mensen samen moet werken. Een heerlijke baan dus!

De onregelmatige werktijden waren lastig te combineren met het stichten van een gezin dus ben ik weer gaan werken in de branche die ik al kende, de mode. Daar heb ik veel verschillende functies gehad, van sales tot office management.

Drie kinderen verder ben ik in 2009 getrouwd. Het organiseren van dit feest vond ik zo leuk dat ik heb besloten daar mijn beroep van te maken. 

CaatjesConcept is in 2011 opgericht. Een kleinschalig evenementenbureau voor dat ene feest of evenement dat persoonlijk, origineel en nét even anders moet zijn. 

Inmiddels heb ik heel wat huwelijken en evenementen georganiseerd, heb ik veel ervaringen opgedaan als zzp'er bij andere evenementenbureaus en gewerkt voor verschillende locaties.

En nog steeds kan ik er geen genoeg van krijgen. Iedere opdracht is weer anders, met eigen wensen en budgetten. Het blijft een uitdaging om een origineel en onvergetelijk evenement neer te zetten. Zo een waar je nog heel vaak aan terug zult denken.

Een feest om nooit te vergeten.

"CAATJE is creatief, heeft aandacht voor detail en een uitgebreid origineel netwerk"

Schermafbeelding 2020-09-15 om 12.19.22.